FŐOLDAL     
 
Tudjon meg többet rólunk!
  • Rozsmann cukrászda
  • Rozsmann cukrászda
  • Rozsmann cukrászda
  • Rozsmann cukrászda
  • Rozsmann cukrászda
  • Rozsmann cukrászda
  • Rozsmann cukrászda
KÖSZÖNTJÜK A ROZSMANN CUKRÁSZDA WEBOLDALÁN!

A Rozsmann cukrászat 1996-ban kezdte meg működését Budapesten. A kisvállalkozás akkor - még csak néhány alkalmazottal - alig több mint pár tucat kiskereskedőt szolgált ki. Jelenleg a korszerű, 240 m2 alapterületű, HACCP előírások szerint működő termelőüzem naponta több, mint szász megrendelést teljesít, a kis cukrászdáktól a büféken, közétkeztetésen, céges-, családi- intézményes rendezvényeken keresztül, a szupermarket-hálózatokig. A termékek gyártásában 10 fő vesz részt, míg a kiszállításról és a kiszolgálásról 5 fős csapat gondoskodik

A Rozsmann cukrászat a kezdetektől fogva hagyományos cukrászati receptekkel dolgozik, a tartósítószer hozzáadása nélkül készült sütemények így igen sok fogyasztónak hamar a kedvenceivé váltak. Ez ösztönzi a vendégeinket és a termékeinket forgalmazó kereskedőket abban, hogy megfelelő érdekeltséggel, folyamatosan fogyasszák és árusítsák süteményeinket.

Cégünk több, mint három éve foglalkozik rendezvény szervezéssel. Ez idő alatt számtalan kellemes élményt tudtunk adni partnereinknek a pár fős családi összejövetelektől a 100 fős céges megrendelésekig.
A rendezvényekre érkezett igényeket speciális besorolással kezeljük, szaktanácsadással segítünk a megfelelő kínálat összeállításában.

Tortakészítő részlegünk jelen piaci igényekhez igazodva, bármilyen formájú és méretű tortát elkészít, elég ehhez egy ötlet, hozott rajz vagy fénykép. A 40 féle apró sütemény kínálatunkból könnyedén megtalálható a kedvenc ízvilág, akár céges logóval is ellátjuk ezeket.

Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak ízletes, egészséges termékeink, mindig azonos, kifogástalan minőségben.
Tegyen próbára minket Ön is!


Rozsmann Tibor
tulajdonos

Rozsmann Tibor
Rozsmann cukrászda
H-1065 Budapest, Hunyadi tér 2.
+36-20-924-0421
info(kukac)rozsmanncukraszda(pont)hu
 
Készítette: szotsbence.hu
© Minden jog fenntartva 2013.