Cégünk bemutatása

Cégünk, a Rétiron Kft 1994-ben alakult a megváltozott piaci és gazdasági körülmények hatására, valamint az országban végbemenő változások eredményeképpen.

Megalakulása óta családi vállalkozásként működik, alapozva a tulajdonosok mélyreható szakmai és emberi ismereteire, kezdetben közvetítő nyomdai szolgáltatással foglalkozott.

Az első nagyobb - üzleti bővítés 1997-ben történt, amely alapjaiban változtatta meg tevékenységünk fejlődési irányát. Létrejött a cég saját nyomdája: eleinte kisebb teljesítményű, nyomógépeken dolgoztunk, mivel vállalkozásunk általános üzleti filozófiájához mindig is hozzátartozott a folyamatos fejlesztés, ezért hamarosan üzembe állítottunk egy nagyobb teljesítményű nyomógépet is.

Cégünknél mindig nagy szerepet kap kollégáink folyamatos képzése mind szakmai, mind emberi vonatkozásban, így nyugodtan állíthatjuk, hogy vállalkozásunknál jól felkészült, tapasztalt csapat áll megrendelőink rendelkezésére.

A tulajdonosok és a kollégák sokéves tapasztalata, és a mi vállalásunk, elkötelezett, munkánk a garancia arra, hogy Önök felé is maximális teljesítményt fogunk nyújtani.