Nyitó oldal
 
Kovács Csaba
vállakozó

  Hat éve járok Renner úrhoz fogászati kezelésekre. Aggódtam a fogpótlásaim megfelelő megoldása miatt, ezért egy igazi specialistát kerestem, míg végül ismerőseim ajánlására Renner doktor mellett döntöttem. Jó döntés volt. Nekem fontos, hogy Renner úr mindig minden részletében alapos és tökéletes munkára törekszik. Ennek köszönhetően most már bátran mosolygok a világra. Meg kell említenem azt is, hogy a nálam "szigorúbb" feleségem sem bízná fogait senki másra. A feleségem és én bátran ajánljuk Renner doktort, az igazi specialistát.

 
Szilágyi Szilárdné
Üzletasszony

  Számomra a fogaim jó állapota elsősorban az egészségem megőrzése miatt fontos. Mielőtt megismertem Renner doktort, mindig félelemmel telve ültem a fogorvosi székbe. A doktor úr bebizonyította nekem, hogy létezik fogászat sokkal kevesebb fájdalommal. Rendelőjében minden ehhez szükséges eszköz megvan, mindig elmondja, hogy mire számítsak és az mindig úgy is van. A rendelő hangulata megnyugtató és barátságos. Nagyon elégedett vagyok a doktor úr munkájával és szívesen ajánlom Őt mindenkinek.

 
Beséné Csorba Ilona
Divatszalon tulajdonos

  Szakmai hitvallásom, hogy mindenből a legjobbat és maximumot igyekszem megvalósítani és így vagyok ezzel akkor is, ha én vagyok a vásárló, vagy jelen esetben inkább páciens. Fontosnak tartom, hogy mindig tudjam mi történik velem és mire számíthatok. Renner doktortól előre megkapok minden információt és a kérdéseimre is mindig megnyugtató válaszokat kapok. Egy specialista szakmai tudása számomra csak akkor teljes, ha figyelmességgel párosulva képes megnyerni a bizalmamat is. Renner doktor úrban mindig megbízok, ezért bizalommal ajánlom Önnek is.

 
Dr. Keresztes
Katalin belgyógyász,
kardiológus,
egyetemi adjunktus
  Egy 35 éves nőbeteg szájszárazsággal és "homokszerű érzéssel" a szemében jelentkezett Renner doktor fogászati rendelőjében. A panoráma röntgen és a klinikai vizsgálat után felmerült Sjögren szindróma gyanúja. Ennek további vizsgálatára Renner doktor a pácienst a belgyógyászati szakrendelésünkre utalta. Intézetünkben elvégzett laboratóriumi vizsgálatok megerősítették a szindróma gyanúját, melynek belszervi manifesztációja nem volt. A beteg évek óta fennálló ízületi panaszai azonban ugyancsak autoimmun eredetűnek bizonyultak, ezért ennek speciális rheumatológiai kezelése is megkezdődött.
Az eset felhívja a figyelmet arra, hogy egy mindenre kiterjedő fogászati vizsgálat kapcsán belgyógyászati betegségek is korai stádiumban diagnosztizálhatóak. A különböző orvosi szakmák együttműködése eredményeként a páciensek idejében megkaphatják a speciális kezelést és ezzel további súlyos szövődmények előzhetők meg.