Cégünk az ACTUAL® osztrák minőségi alapanyagaiból készíti ablakrendszereit. Weboldalunkon megtalálhat minden információt melyre szüksége lehet a választáshoz. Nagy termékválasztékkal, illetve egyedi kialakítású elképzeléseivel várjuk, melyet akár három hét múlva az otthonában élvezhet.

Szolid kivitelű, hosszú élettartamú, három- és ötkamrás rendszer.

Jellemzői: esztétikus, formatervezett megjelenés a szárnyprofil ferde kialakítása révén. Rendkivül szép, fényes felület az ACTUAL® által használt speciális anyagösszetételnek köszönhetően.

A speciálisan kiképzett, fokozott inerciájú merevítő vas és a többkamrás rendszer nagyfokú stabilitást kölcsönöz mind a szárnynak, mind a toknak.
A magas vízgát és a szárnyban körbefutó két gumitömítés megakadályozza a víz bejutását, még a legnagyobb vihar vagy zápor esetén is.
A szárny és a tokprofil együttes szélessége rendkívül keskeny (108 mm), ily módon adott beépítési méret mellett az üvegfelület növekszik. Mindez világos, barátságos klímát kölcsönöz a helyiségnek és a megnövekedett napsugárzás révén többletenergiát nyerünk.

WhySoft PageRank Kereső optimalizálás
Kereső optimalizálás