P&S Feszítő elemek P&S Feszítő elemek
TRIK (ORSTA) szivattyúk
Hörbiger János

Kattints a képre!

Ipari szerelvények

 

Forgalmazott termékeink

 

SUPERBOLT gyártmányok
SER Sokcsavaros Előfeszítő Rendszer

Nagyméretű feszítőcsavarok és -anyák minden iparágban való alkalmazásra, bármilyen menettel, bármilyen nagy méretben is. Az újszerű kötőelemek tulajdonságai: az előfeszítő erő létrehozása költség-, energia és időtakarékos, dinamikus terhelés esetén sem lazul le, előfeszítése pontosan betartható és ellenőrizhető, főmenetét kizárólag húzófeszültség terheli, az egyes menetek terhelése egyenletes, kéziszerszámokkal szerelhető, évek elmúltával is könnyen bontható, a menetberágás véglegesen megszűnik, új konstrukciók esetén az anyag nyúlási határának 90%-áig kihasználható, a magasban vagy szűk helyen végzendő szerelésnél külön előny, hogy csak könnyű kéziszerszám szükséges, segédenergia igény nincs.

Felhasználók: gépipar (fröccsgép, prés általában, hengermű), vegyipar (csővezetékek, karimás kötések tartályok, nyomástartó edények), erőművek (turbina, generátor, tengelykapcsolók), szélerőművek, vízgépek, bányagépek, kompresszorok, duzzasztók, gázvezetékek.

 

TRIK (ORSTA: TGL 17 747 401) szivattyúk

Fogaskerék szivattyúk és kenőolaj-szivattyúk pl. turbinákhoz, üzemanyag-szivattyúk olajtüzeléshez, lefejtőszivattyúk, szivattyúk élelmiszeripari és vegyipari alkalmazásra, kazántápszivattyúk, stb.

Felhasználók: erőművek (pl. pakuratüzelés, kenőolaj ellátás), vegyipar (pl. festékgyártás, kőolajipar), gépipar (pl. kenőolaj-ellátás fröccsgépeken, hajtóműveken).


HOERBIGER hidraulika

A kínálat a mikrohidraulikáktól a nagyméretű forgatóhengerekig, az elemtől a rendszerig terjed. A vezérlőegységek a vevő igénye szerint, de standard elemekből készülnek. A tápegységek helytakarékosak, a cég know how-ja a megfelelő, jó minőségű megoldást nyújtja. A rendszerek kielégítik a legmagasabb követelményeket is (pl. gépkocsi, egészségügy).

Felhasználók: gépipar, élhajlító, lemezolló, szélerő


Nyomásfokozók

Folyadékoldalon maximum 7.000 bar nyomásig, pl. olajra, vízre.

Felhasználók: gépipar, vegyipar, nyomáspróba és nagynyomású szerelőeszközök.


Ipari szerelvények

Tolózárak, gömbcsapok, membrános szelepek, pillangószelepek, szennyfogók, stb. Különféle médiumokhoz NNY 16...500, NÁ 20...2400-ig.

Felhasználók: vegyipar (pl. finomító, festékgyár, műtrágya gyártás), erőművek.

 Homas Kft. H-1192 Budapest, Tel: +36-1-358-1274, Fax: +36-1-280-3830
Karbantartja: Szőts Bence naon.hu