Bemutatkozás
Csapatunk már több évtizede folytatja Vendéglátóipari tevékenységét. 1995 óta foglalkozunk a táplálkozás tudományával, és annak minőségi előállításával.

Ételeinket, a Galagonya Gyorsétterem (1036 Budapest, Galagonya u. 7.), konyhájában készítjük szigorú minőségi és higiéniai előírásoknak megfelelően.
Szakácsaink az Ön ízlésvilága szerint készítik el a tápláló és egészséges ételeket, kiváló alapanyagokból.
Az étlapot az Ön igényeit is figyelembe véve állítjuk össze.

A SOSI Étterem Kft. Galagonya Gyorsétterem konyhája, fontos feladatának tekinti az egészséges táplálkozási szokások kialakításának elősegítését.
Cégünk fő tevékenységi köre a vendéglátás és közétkeztetés, rendezvények lebonyolítása. Ennek keretében biztosítjuk Állami intézmények, Irodaházi Éttermek, Bölcsődék, Óvodák, és Iskolák ellátását:

Csapatunk a Gyermek élelmezés során különös figyelemmel állítja össze a gyermekek ízlésvilága szerinti tápláló, és egészséges ételeket. Az étlapot az ÖNÖK Élelmezésvezetőinek igényei szerint állítjuk össze, kiváló alapanyagokból.

2004. januárjától bővült tevékenységi körünk, melynek során, rendezvényszervezéssel is foglalkozunk. Kisebb rendezvényektől, akár a több száz fős rendezvények lebonyolítása sem jelent problémát.

Szolgáltatásaink legfőbb erénye, hogy mindig friss alapanyagokból készítjük ételeinket. Célunk a színvonalas, elérhető áron történő étkeztetés biztosítása.

Ételeinket a minden HACCP-s követelményeknek megfelelő, konyhánkról szolgáljuk ki. Friss leveseink, sültjeink, főzelékféléink, helyben készített süteményeink házias ízeiről kiváló szakácsaink gondoskodnak!

Az intézményekkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ezáltal biztosítva, hogy mindig elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Cégünk, Budapest egész területén, naponta szállítja ki a frissen elkészített ételeket megrendelőink részére.

A SOSI Étterem Kft. dolgozóinak több évtizedes tapasztalata biztosítja a vállalkozás minden területén a minőségi szolgáltatást. Céljaink eléréséhez kiépítettük a HACCP minőségbiztosítási rendszert, a gyermek-, diák-, és munkahelyi étkeztetési tevékenység köreire.

Kérjük, tiszteljen meg bennünket bizalmával, és kóstolja meg ételeinket!
Főbb tevékenységünk
  • Közétkeztetés
  • Munkahelyi étkeztetés
  • Gyermekétkeztetés (óvodák, iskolák)
  • Éttermek üzemeltetése
  • Önkiszolgáló, gyorséttermek üzemeltetése
  • Büfék üzemeltetése
  • Konferenciák lebonyolítása
  • Rendezvények lebonyolítása
Minden jog fenntartva, SOSI Étterem Kft. 2013.   Készítette: