Főoldal

Party-Co Kft. Üdvözli Önt!
Tisztelt jelenlegi és jövőbeni megrendelőnk!

Cégünk a Party-co Kft szendvics, hidegtál, meleg étel, saláta és sütemény gyártásával és házhoz szállításával foglalkozik. Legyen szó akár családi eseményről vagy céges rendezvényről, 3-4 fős hidegtálról vagy 500 fős fogadásról, ránk mindig számíthat. De ha Önnek élelmiszerüzlete, kávézója van vagy munkahelyi vendéglátással foglalkozik, akkor is érdemes megkeresni minket. Budapest és Pestmegye területén hajnali 3 órától este 8 óráig vállalunk szállítást.

Tehát ha kedves Megrendelőnknek szendvics, hidegtál, saláta, sütemény kiszállításra van szüksége, a megoldás: PARTY-CO hidegkonyha!
Ha céges rendezvény, esküvő, legénybúcsú, meglepetés buli, névnap, születésnap, gyerekzsúr, szalagavató, ballagás, húsvét, karácsony, szilveszter, állófogadás, svédasztal megszervezésén gondolkozik, és hidegtálat vagy szendvicset szeretne, keressen minket bizalommal. Hidegtálat, koktélszendvicset, szendvicset, salátát és sültet készítünk a legkülönbözőbb és legváltozatosabb megrendelői igényeket is kielégítve. A saláta is friss, jó minőségű magyar alapanyagokból készül. A hidegtál, szendvics frissen kerül az Ön asztalára. Termékeinket a megrendelő igényeinek legteljesebb figyelembe vételével készítjük és szállítjuk. Hidegtálainkon a legegyszerűbbektől a legbonyolultabbakig, általában hideg sült húsok, halak, felvágottak, sajtok, tojások, saláták találhatóak. Paprikával, paradicsommal, retekkel, kígyóuborkával, bébikukoricával, gombával, szőlővel, citrommal, naranccsal, grapefruittal, hagymával, petrezselyemmel és különböző krémekkel díszítve. A hidegtálaink és szendvicseink mind kézműves termékek, amelyeket egy magyar tulajdonú, kispesti székhelyű vállalkozás magas szakértelemmel készít és szállít ÖNNEK. A megrendelt hidegtál és szendvics Pest megye területén a hét minden napján reggel 5 órától délután 17 óráig a megbeszélt határidőre pontosan kiszállításra kerül. Egyedi kérés alapján 23 óráig is lehetséges a kiszállítás.

Tudta-e Ön, hogy a szendvics akkor igazán ízletes, élvezhető és finom, ha a kenyér, illetve a péksütemény megszelése után 2-3, maximum 4 órán belül fogyasztjuk? Akár szendvics, koktélszendvics vagy extra szendvics az Ön megrendelése, biztos lehet benne, hogy mi betartjuk ezt a 2-3 órát. Az sem mellékes, hogy az extra szendvics és a koktélszendvics, illetve a legtöbb szendvics külön nekünk gyártott kenyérből készül.

Party-Co Kft.

Aktuális akciónk

 
  Hírlevél  
 
Party-Co Kft © Minden jog fenntartva