-7.00 °C    -
yahoo.weather.com yahoo.weather.com yahoo.weather.com
Főként a hiányszakmákban dolgozók a februári fizetéssel már nem kapták meg a korábbi bérpótlékaikat, az emelés és elvonás kiegyenlítette egymást.
A kivételekről a kormány dönt és rendeletben szabályozza.
Megjelent a praxisközösségekről szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben, ami a háziorvosokra, a házi gyermekorvosokra, fogorvosokra, háziorvosi szolgáltatókra és a praxiskezelőre terjed ki. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) korábban azt közölte lapunkkal, hogy jelenleg 117 praxisközösség működik Magyarországon.
A szakápolói hiány mértéke egy a vidéki kórházakban 15 százalékra tehető, a fővárosban pedig elérheti a 20-30 százalékot is.
A gyártói specifikációnak megfelelt, immunbiológiai szempontból a készítmény emberen alkalmazható.
Rengetegszer változtatják a szabályokat, amiket elolvasni is nehéz, nemhogy alkalmazni.
Gerle János, a Magyar Orvosi Kamara fogorvosi területért felelős vezetője az InfoRádióban elmondta, akár a szájsebészek és más fogszakorvosok is hozzáférhetnek a lehetőséghez. Tudni azt is, mikor érkezik a számlára a már emelt fizetés.
Roland Berger: ezermilliárd eurós iparág van kialakulóban
  Vissza a hírekhez!
 0 |  1 |  2 
Partnereink (linkcsere)
 
 
2009. nyarán alakította meg a Magyar Kórházak és Rendelő- intézetek Szövetségét a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és több - az egészségügyben és az egészségügyért dolgozó - magán- személy. Az alapítók megelégel- ték, hogy az addig működő szer- vezetek az egészségügyben dol- gozók és betegeik érdekeinek kép- viselete helyett megszorító intéz- kedések végrehajtásához asz- szisztáltak, felhatalmazás nélkül tárgyaltak a források elvonásáról a szociál-liberális kormányzattal, illetőleg az egészségügyi intéz- mények működőképességét már- már ellehetetlenítő forrás elvonást még elő is segítették.
Levelezési cím:
1192 Budapest,
Kapisztrán utca 5./1.

E-mail címek:
titkarsag@egeszsegugyert.hu
info@egeszsegugyert.hu
balatonpeter@egeszsegugyert.hu
pusztaidezso@egeszsegugyert.hu
 
 

Feliratkozás a hírlevélre

 
Név:*
E-mail:*
Figyelmesen elolvastam és elfogadom
az Adatvédelmi tájékoztatót!
Elfogad:* igen
„a hírlevél feliratkozással hozzájárul, hogy az egeszsegugyert.hu weboldal a felhasználó adatait (név és e-mail cím) a fenti célból kezelje”.
* Kötelező kitölteni
 
© 2009 -2021 egeszsegugyert.hu Minden jog fenntartva.  
Kórházkereső | Impresszum | Admin | A Szövetséggel kapcsolatos korábbi hírek, események
  Készítette: szotsbence.hu