Lépjen kapcsolatba velünk!

Az ásványbörzék szervezői

Telefonszámok: +36-70-340-7471
  +36-30-971-0113
E-mail címek: lelkes13@gmail.com
  info@asvanyborze.com
 

Feliratkozás hírlevélre

Név:*
E-mail:*
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem, és a regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy az asvanyborze.com részemre hírlevelet küldjön.
 

Partnereink, támogatóink:

 
 
 
 
 
 

Budapest legjelentősebb Lelkes szervezésű ÁsványBörzéje a Millenárison kerül megrendezésre évente egy időpontban, júniusban.

Millenáris

Helyszín:

Millenáris - "B" épület
1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Millenáris a Googlemaps-en

Két-háromnapos rendezvény ásványkiállítással és börzével, valamint interaktív gyerekprogramokkal.

Látogatható:

(péntek,) szombat, vasárnap
10.00 - 19.00

 

Millenáris D Épület

A Millenáris ÁsványBörze a kezdetektől, több éven keresztül a Millenáris Fogadóban került megrendezésre. Innen költözik - kis kitérővel - a Millenáris "B" Épületébe, egyetlen alkalommal, 2013 őszén a rendezvény helyszíne a Millenáris "D" épülete. A Millenáris ÁsványBörze két, illetve három napos rendezvényként várja a látogatókat a folyamatosan növekedő számú hazai és külföldi kiállítókkal.

Az ÁsványBörzén rengeteg ásvány, ősmaradvány, drágakő, meteorit, illetve ezekből, ezek felhasználásával készült ékszerek és dísztárgyak kerülnek bemutatásra, melyeket nem csak megcsodálhat, hanem meg is vásárolhat. Kiállítóink között találhatók olyan résztvevők is, akik saját maguk gyűjtötték a bemutatott ásványokat.

Az ÁsványBörze ideje alatt rendszerint különböző szakmai előadások is elhangzanak. A börzén helyet kapnak természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó kiállítók is (aurafotó, íriszdiagnosztika, sorselemzés, asztrológus, stb.), valamint Egészség-sziget is berendezésre kerül.

A gyermekekre is külön gondolva interaktív gyerekprogramok állnak rendelkezésre, melyek a témához kapcsolódóan igyekszenek a gyermekek érdeklődését kielégíteni és felkelteni. A programok között van drágakőfa-készítés, ősmaradvány-gipszöntés és az ékszerkészítés alapműveleteinek elsajátítására is mód nyílik. Nagy sikerre számíthat minden alkalommal az Aranymosás, ahol a gyermekek értékes apró ásványkristályokkal gazdagothatnak munkájuk jól megérdemelt gyümölcseként. Különlegességként pedig kígyósimogatásra is vállalkozhatnak a bátrabb érdeklődők.

A háromnapos rendezvények alkalmával (június) Szombaton és Vasárnap a Geológia iránt érdeklődő fiatalokat az ingyenes Földtudományos Játszóház is várja az ELTE TTK Természetrajzi Múzeum szervezésében!

A rendezvényen megtekinthető aktuális szakmai kiállításról a Rendezvények menüpont alatt találhat további információt.

Ásványbörze a Millenárison

Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat: akik érdeklődnek a geológia, az ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, ékszerek, vagy az ezotéria iránt. Minden bizonnyal találnak majd kedvükre való programot a Millenáris ÁsványBörze és Geológiai napok alatt!